Zakelijke fotografie

PERSOONLIJKE BRANDING

Wil je professioneel overkomen, vertrouwen uitstralen en jouw klanten aantrekken, dan is Personal Branding fotografie een must voor jou.
Beeld is een belangrijk en krachtig onderdeel van je bedrijf. Denk aan je website, social media uitingen, nieuwsbrief, visite kaartjes, flyers enzovoort. Ik ondersteun je graag met jouw beeldcontent zodat jij een beeldbank vol met krachtige beelden hebt die laten zien waar jij voor staat.

Jouw bedrijf is een merk oftewel brand. Jij bent ook jouw merk en alles wat mensen van jou weten is onderdeel van jou brand/ jouw merkidentiteit. Je stijl, hoe je overkomt, hun ervaring en de ervaring van anderen. Personal branding fotografie richt zich daarom niet alleen op jouw aanbod en werkwijze, maar ook op de persoon achter het aanbod.

Personal branding fotografie is een mix van portret- en lifestyle fotografie waarbij we jou en je bedrijf laten zien. Voor krachtige beelden brengen we je in beeld zoals je bent. Mensen merken het wanneer je een rol speelt en waarom zou je jezelf anders voordoen? Er is immers maar een jij. Helemaal authentiek. Krachtiger en duidelijker kan niet! Personal branding fotografie is dus veel meer dan alleen een foto van jou, je werkwijze en je aanbod.

 

Branding advies gesprek
Voorafgaand aan de reportage hebben we een adviesgesprek. Om krachtige persoonlijke foto’s te maken die laten zien wat jouw merk uniek maakt, wil ik graag meer horen over jou en je bedrijf zodat de beelden hierbij aansluiten. We geven jouw klanten een kijkje achter de schermen van jouw merk.

Nog een belangrijk voordeel van het adviesgesprek is dat we elkaar al een beetje kennen. Dit maakt een fotoshoot waarbij jij in de hoofdrol staat, minder spannend. Ik begeleid je waar nodig zodat je ontspannen en als jezelf voor mijn lens staat. Dat is onderdeel van mijn werkwijze. We doen de shoot samen waarbij het mijn taak is om jou ontspannen en fotogeniek te fotograferen en beelden te creëren zoals we in het gesprek besproken hebben.

Jij en daardoor ook je bedrijf verandert door groei en ontwikkeling. Het is daarom van belang om regelmatig stil te staan of je branding nog uitstraalt waar jij voor staat of dat je inmiddels door groei en ontwikkeling toe bent aan een volgende stap en je branding hierop afstemt.

Wil jij beelden die uitstralen wie jij bent en waar je voor staat? Wil je professioneel overkomen en jouw klanten aanspreken? Neem vooral contact met mij op en boek je personal branding reportage.

 

Liefs,
Ilona

CONTACT
error: Content is protected !!