``Dont take my word for it``.

REVIEWS

Op deze pagina lees je de persoonlijke ervaringen van klanten met TIZFotografie.

Reviews van zakelijke fotografie zoals de Persoonlijke Branding shoot

KYRA ASMA

Bedankt voor de foto’s! Wat zijn ze mooi geworden!

YOLANDA KUIN

Een geslaagde shoot bij TIZFotografie gehad (binnen en buiten) en ik ben zeer tevreden over het resultaat. De foto’s kan ik goed gebruiken voor Social Media en mijn nieuwe website. Bedankt Ilona!

REGINA'S REVIEWS

Ilona stelt je erg op je gemak en ze maakt mooie foto’s. Heel erg fijne ervaring gehad tijdens een prachtige bloesemshoot.

 Super foto’s!

Super foto’s! En wat een geduld… De foto ’s zijn heel gaaf geworden.

 Professioneel, duidelijk, prachtig

Schitterende foto’s van mijn kinderen (pubers) natuurlijk weergegeven op de gevoelige plaat. Professioneel aangepakt en vormgegeven. Duidelijke afspraken en een prachtig resultaat! De keuze uit de vele leuke foto’s was nog het meest lastig. Bedankt Ilona voor de mooie foto’s die aan de muur komen te hangen als kado voor mijn verjaardag.

 Spontane foto’s

Wij zijn al een aantal keer bij ilona op de foto geweest zowel in de natuur, als in de studio.
Ilona werkt heerlijk ontspannen, hierdoor is ons zoontje ook heerlijk ontspannen op de foto. Ilona houd alles in de gaten en legt hierdoor ook de spontanen momentjes vast! De knuffel momentjes als Noud er eventjes geen zin meer in had. Juist deze foto’s zijn zo ontzettend leuk! Zo natuurlijk. Wij komen zeker nog vaker terug!

 Prettige samenwerking

Prachtige foto’s, zeer prettige samenwerking en top afhandeling. Al met al een aanrader om kwalitatief goede foto’s te maken waar je blij van wordt!

 Ilona luistert naar onze wensen

Ilona heeft prachtige foto’s van ons gemaakt in het bos. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en nam echt de tijd voor ons.

 Fantastische foto’s

Ilona heeft geweldig mooie foto’s gemaakt. Ik kan u Tizfotografie dan ook van harte aanbevelen. Dank je wel Ilona voor je fantastische foto’s.

Professionele profielfoto’s

Ilona neemt de tijd genomen om de foto’s goed te maken. Ilona had handige tips om zo mooi mogelijk erop te komen. Normaal even een foto laten nemen (voor bijvr pasfoto rijbewijs etc) kost dat me al gauw een half uur met als resultaat een foto die ik liever niet liet zien, nu na 10 minute waren we klaar met 2 hele mooie foto’s als resultaat. Ik zal zeker TIZfotografie onthouden voor andere momenten dat ik weer foto’s nodig heb. Heel erg bedankt hiermee sta ik goed op mijn cv.

 Gezellige fotoshoot

Super leuke en gezellige fotoshoot met een prachtig resultaat!

-

Ilona wat doe je het leuk!

Onze dochter moest eerst ontdooien. Ilona nam de tijd en had echt aandacht voor haar.
Legde haar uit wat er ging gebeuren en liet het ook zien. En wat een mooie foto’s.
Bedankt.

error: Content is protected !!